Ontdek jouw herfstkleur aan de hand van je ogen

De herfst staat voor de deur. Een periode met veel verschillende kleuren in de natuur. Aan de bomen zien we bladeren met de warme herfstkleuren groen, bruin, rood, oranje en geel. Die kleuren inspireren ons ook in het dagelijks leven. Denk maar aan de kledingwinkels, waar dezelfde herfsttinten te vinden zijn. Maar welke kleuren passen bij jouw?

Doe de oogtest

Dat kun je ontdekken door simpelweg te kijken naar de kleuren in je ogen. Vraag daarom je partner, een vriend, vriendin of familielid om van dichtbij een foto te maken van jouw oog. Wanneer je inzoomt op die foto, zul je verbaasd zijn over het aantal kleuren die er schuilgaan in je oog. Je denkt waarschijnlijk blauwe of bruine ogen te hebben, maar als je goed kijkt is het vaak een combinatie van meerdere kleuren. Ook kleuren als oranje, geel of groen kunnen rondom jouw pupil te zien zijn.

Experimenteer met kleuren

Kies een van de kleuren uit je oog om mee te experimenteren in de kleding die je draagt. Dat kan ook een kleur zijn die je normaal gesproken niet snel zou aantrekken. Wanneer je het subtieler wilt aanpakken kun je er ook voor kiezen om eerst voor een accessoire te gaan. Kies bijvoorbeeld voor een sieraad of sjaal. Je zult zien dat dit een zichtbaar verschil maakt in jouw uitstraling.

Meer weten over de kleuren die jouw laten stralen? Kies dan voor een volledige kleuranalyse om te ontdekken welke kleuren matchen bij jouw huid, haar en ogen.

Neem gerust contact op.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *