Review

Reactie van Jolanda:

Tijdens de “365 dagen Persoonlijke Kracht” was ik nieuwsgierig geworden naar welke kleuren er bij mij horen. Wie ben ik eigenlijk? Waarom ben ik zo zorgzaam dat ik vergeet om plezier te maken. Hoe krijg ik daar balans in, welke kleuren horen daarbij?

Door samen met Saskia vragen te beantwoorden door middel van kleurenhartjes, ben ik naar de “diepere ik” gaan kijken (Inside). Hierdoor weet ik nu dat ik de menslievende verzorger ben (rosé) die graag hulp verleend (cerise) Ook ben ik een diepe denker (smaragd) die grondig en planmatig werkt (aarde).
Hier is een Persoonlijk Kracht advies voor gemaakt (Jouw verlangen + Jouw powertype) hierdoor leerde ik het zorgzame los te laten en het genieten te omarmen. (Oranje)

Samen hebben we gekeken naar welke kleuren er aan de buitenkant bij mij passen (Outside). Er is een prachtig persoonlijk verslag (Jouw blauwdruk + Jouw impact) van gemaakt. Een uitgebreid rapport met welke kleuren ik mij persoonlijkheid kan versterken. Ik verbaasde me over wat de kleuren paars en smaragd met me doen.

De adviezen zorgen ervoor dat ik mezelf kan laten stralen, doordat de kleuren aan de buitenkant passen bij mij uiterlijk en aan de binnenkant mijn gevoelens weten te sturen naar “wie ik ben of wie ik wil zijn”.

Dankjewel voor deze Persoonlijke coaching,
Ik zie nu  “dat je een diamant bent die je met de juiste belichting aan alle zijden kunt laten stralen!”

————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Reactie van Jeanine:

Uit de Persoonlijke Kracht Test zou komen welke ‘kracht’ kleur ik ben of nodig heb. Heel verrassend kwam voor mij daar kastanjebruin uit, terwijl ik zelf erg graag felle kleuren draag.

De betekenis van deze kleur klopte wel helemaal, daar was ik het volledig mee eens. Het is onwijs leuk om te horen waar je staat in je leven, waar je kracht zit en waar eventueel je valkuil ligt en alles daar tussenin. Ik ben ook erg benieuwd of mijn krachtkleur iets zal toevoegen. Toevallig dat deze kleur wel in mijn kast hangt en ik daar snel achter kan komen.

Dankjewel Saskia, “het was heel fijn om dit te hebben mogen doen, jij hebt de gave om mensen tot rust te brengen en het goede eruit te halen.”
————————————————————————————————————————————————————————————————————–

Reactie van Rian

Ik heb de persoonlijke kracht workshop super leuk en verrassend ervaren. Leuk om vanuit kleurperspectief te kijken naar eigen krachten en uitdagingen.
Ik ging er redelijk blanco in. Wel was ik heel benieuwd naar wat er te ontdekken viel. Ik vind het een echte aanrader omdat de dag zelf heel leuk is en ik er ook nog waardevolle kennis uit meeneem om mezelf krachtiger te laten zien.