Vandaag is Rood, de kleur van …….

mijn lippen, mijn nagellak, mijn jas, mijn logo en zelfs de wijn die ik drink. Kortom, ik heb echt iets met de kleur ROOD! De mensen die mij kennen weten dat ik vaak gekleed ben in rood. Dat kan felrood zijn maar ook bordeauxrood. Waarom rood mijn favoriete kleur is? Het geeft me energie, ik voel me krachtig en het past ook mooi bij mijn uiterlijk. Jaren geleden droeg ik nooit rood, maar veel zwart. Dat was lekker veilig en zo kon ik mezelf goed verstoppen. Tijdens mijn opleiding als NLP-coach, waarin ik mezelf ontwikkelde, ben ik kleur aan mezelf gaan geven door rood te dragen. Het voelde heel goed, het gaf me kracht en zelfvertrouwen. Ik wilde mezelf niet meer verstoppen, maar laten zien wie ik was. De Persoonlijke Kracht methode heeft mij ook veel inzichten gegeven. Mijn Powerkleuren Roze, Olijfgroen, Bordeaux en Cerise, vertellen mij wanneer ik helemaal in mijn element en kracht ben.

Wil jij ook meer jezelf laten zien? Draag dan eens de kleur rood. Wanneer je niet meteen durft om iets roods te dragen dan kan het ook onzichtbaar door middel van lingerie. Dan kun je toch voelen wat de kleur ROOD met je doet!

Wil je weten of rood ook past bij je uiterlijk? Dan kan een kleuranalyse inzichten geven. Met een powertype-analyse door middel van de Persoonlijke Kracht methodiek kom je bovendien te weten welke kleur jouw krachtkleur is.

Een rode krachtgroet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *