Hoi, ik ben Saskia

Jezelf goed voelen en een mooie uitstraling hebben, dat is wat me inspireert. Vanuit mijn jarenlange ervaring als kapster heb ik al heel veel mensen mooi gemaakt, waardoor ze met een goed gevoel naar huis gingen. Ook als vrijwilliger heb ik me ruim vijf jaar ingezet bij Dress for Succes, waar we werkzoekenden voorzien van advies en kleding voor hun sollicitatie.

Naast alle opleidingen en ervaringen wat betreft het uiterlijk ben ik me de laatste jaren ook gaan ontwikkelen in het innerlijk. Daarvoor heb ik onder meer de coachopleiding NLP gevolgd. Een enorme eyeopener voor mij. Het is prachtig om te ervaren hoe anders denken je verder kan helpen. De oplossing zit namelijk in jezelf, het is een kwestie van de juiste stappen zetten.

Die stappen heb ik zelf inmiddels ook gezet. Ik ben patronen gaan doorbreken waardoor ik krachtiger ben geworden en meer zelfvertrouwen heb gekregen. Natuurlijk heb ik ook wel dagen dat ik me niet oké voel, maar ik merk dat ik mijn gevoel veel vlugger om kan buigen door ander gedrag.

Ik heb daardoor de passie gevonden om ook andere vrouwen mooi en gelukkig te maken. Mijn powertypekleur is roze, de kleur van liefde en zorgzaamheid. Wanneer ik kan zorgen en liefde geven sta ik helemaal in mijn kracht. Als trotse moeder van een zoon en een dochter haal ik veel geluk uit zorgen voor mijn gezin. Iemand door aandacht en betrokkenheid gelukkig maken, geeft me energie.

Daarnaast heb ik af een toe ook rust nodig. Die vind ik in mijn hobby’s wandelen, yoga en fietsen. Ik kan heel blij worden van kleine dingen en daarvan genieten. Zoals een mooie zonnige dag, lekker wandelen in de natuur, mooie bloemen, maar ook gezellig op een terras met vrienden.

Iedere vrouw verdient deze balans in haar leven. Door mijn kennis van NLP en verschillende stijl- en kleuropleidingen weet ik persoonlijke eigenschappen van zowel het innerlijk als het uiterlijk te combineren, op zoek naar die perfecte balans. Met verschillende adviezen kan ik je helpen op weg naar geluk.

 

"Saskia is een warme, oprechte vrouw. Bij haar coaching- en stylingwerkzaamheden stelt zij haar cliënt, de mens, centraal.”
Reacties van klanten
“Saskia neemt de tijd om, met respect voor die mens, te 'spelen' met het aanwezige kledingspectrum.”
Reacties van klanten

Volg me online

 

 

  Bestand:Facebook logo (square).png - Wikipedia  File:LinkedIn logo initials.png - Wikimedia Commons