Zelfvertrouwen met kleur

Traject: 3 sessies van 1,5 uur/195 euro |

Hierin combineer ik de kleuranalyse met de doeken met een persoonlijkheidsanalyse. Dit gaat je veel meer opleveren dan alleen een kleuranalyse met de doeken.

Deze persoonlijkheidsanalyse is de unieke verbinding tussen jouw persoonlijkheid en imago, tussen binnen- en buitenkant.

Als je jezelf door en door kent en waardeert wat jouw unieke kracht is, dan begrijp je waarom je reageert zoals je doet. Dan weet je waar je blij van wordt en energie van krijgt en wat jij nodig hebt om je werk interessant, je relaties waardevol en je leven de moeite waard te maken.

Als je uitstraalt wie je echt bent, word je beter gehoord en onthouden, omdat het complete plaatje helemaal klopt. En door letterlijk de kleur van jouw kracht aan te trekken, sta je iedere keer stil bij wie je bent en wat jou uniek maakt. Je gaat je steeds krachtiger voelen en zelfvertrouwen hebben.

Met mijn traject Zelfvertrouwen met Kleur ga je persoonlijke inzichten krijgen.

Het traject bestaat uit 3 stappen.

Tijdens de eerste stap ga ik met je verlangen aan de slag, wat is jouw stip aan de horizon? Waar word jij blij en gelukkig van? Wat is jouw droom? Wat zou je willen veranderen en wat heb je daarvoor nodig.

Tijdens de tweede stap ga ik je vertellen wie je bent in de kern. Wat zijn je kwaliteiten en waar ben je uniek in? Wat kan je als geen ander? Je gaat jouw unieke kleur ontmoeten die jou die energie geeft om met zelfvertrouwen in het leven te staan.

Tijdens de derde stap ga ik aan de hand van de kleurdoeken kijken of de kleuren die passen bij je persoonlijke kwaliteiten, ook passen bij je uiterlijk. Welke stoffen en patronen matchen en welke contrasten kun je dragen?

Je krijgt een persoonlijkheidsanalyse en een kleuranalyse met de kleurdoeken, een heel waardevol en uitgebreid verslag en een persoonlijk kleurkaartje dat je in je portemonnee mee kan nemen wanneer je gaat winkelen.

Wat kun je verwachten?

In 3 sessies van anderhalf uur krijg je de volgende inzichten:

  • Wat jouw verlangen is, (waar word je gelukkig van) en hoe je dat kan bereiken
  • Welke kleuren jouw kwaliteiten in beeld brengen.
  • Welke kleur jouw allergrootste kracht is.
  • Welke kleuren je huid, haar en ogen laten stralen.
  • Hoe je je krachtkleur (het powertype) het beste kunt dragen.
  • Hoe je jouw top-10 kleuren, passend bij jouw element vuur, water, aarde of lucht, kan kiezen voor een bepaald doel.
  • Hoe je combinaties maakt met je mooiste kleuren.