Zelfvertrouwen met kleur

Duur: 1,5 uur | €97

Welke kleur(en) geven je zelfvertrouwen en zetten je in je kracht? Dat is de vraag die centraal staat bij een Powerkleuranalyse. Middels diverse kleurdoeken komen we er samen achter welke kleuren het beste bij je uiterlijke kenmerken,  je innerlijke kwaliteiten en persoonlijkheid past. De analyse is gebaseerd op basis van uiterlijke kenmerken, zoals je haar huid en ogen.

Uit de analyse volgt een powertype en jouw top-10 kleuren. Je powertype is de kleur die past bij jou als persoon. Door het dragen van deze kleur zal je helemaal in je kracht staan. Uit de top-40 kleuren kun je kiezen om er elke dag stralend uit te zien en vol zelfvertrouwen voor de spiegel te staan. Je krijgt jouw kleur mee in de vorm van een hartje, dat je altijd bij je kunt dragen. En een kleurkaartje voor in je portemonnee, wat heel handig is om mee te nemen bij het winkelen.

We bespreken de uitkomst van je analyse, maar je kunt ook kiezen voor een rapport. Dit rapport geeft aan de hand van je powerkleur inzicht in je unieke kracht, hoe je volledig tot je recht komt en je vol passie aan de wereld kunt laten zien wat er in je zit.

In plaats van een Powerkleuranalyse middels kleurdoeken, kun je je powerkleur ook ontdekken via het invullen van een online test. Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem gerust contact op.

Wat kun je verwachten?

In een anderhalf uur durende analyse ga ik middels kleurdoeken na welke kleuren het beste in jou naar boven halen. Tijdens de powerkleuranalyse krijg je de volgende inzichten:

  • Welke kleuren je huid, haar en ogen laten stralen.
  • Welke kleuren jouw kwaliteiten in beeld brengen.
  • Welke kleur jouw allergrootste kracht is.
  • Hoe je je krachtkleur (het powertype) het beste kunt dragen.
  • Hoe je jouw top-10 kleuren, passend bij jouw element vuur, water, aarde of lucht, kan kiezen voor een bepaald doel.
  • Hoe je combinaties maakt met je mooiste kleuren.