Garderobecheck

Duur: 2 uur | Investering: €127

Sta jij ooit uren voor je kledingkast, niet wetende wat je aan moet trekken? Dan helpt een garderobecheck om overzichtelijk te maken welke kledingcombinaties uit jouw kledingkast zijn te halen. Uitgaande van jouw persoonlijke stijl zoeken we de juiste kleding bij elkaar die jouw laten stralen. Daarbij let ik op kleur, vorm en materiaal.

Maar we scheppen ook orde in de chaos. Misschien puilt jouw kledingkast wel uit en heb je eigenlijk geen overzicht meer van wat er allemaal aanwezig is. Met de garderobecheck creëren we zowel ruimte in je kast als in je hoofd. Je komt er achter welke kleding essentieel zijn voor jouw stijl, maar ook van welke kledingstukken je beter afscheid kunt nemen.

Wat kun je verwachten?

Gedurende twee uur nemen we een duik in jouw kledingkast om orde te scheppen. Welke kledingstukken passen bij mijn stijl en waar kan ik beter afscheid van nemen. Tijdens de garderobecheck krijg je de volgende inzichten:

  • Welke kledingstukken passen bij mijn stijl en verdienen een prominente plek in mijn garderobe?
  • Van welke kledingstukken kan ik beter afscheid nemen? We hakken knopen door en nemen afscheid van kleding die al jaren in de kast hangt, maar niet meer past, versleten is, of simpelweg niet past bij jouw stijl.
  • Welke combinaties kan ik maken van mijn kleding? Gelet op vorm, kleur en het materiaal weet je precies wat wel en niet bij elkaar past.
  • Hoe kan ik mijn garderobe het beste ordenen zodat ik 's ochtends niet uren voor de spiegel hoef te staan, maar snel de juiste combinatie heb gevonden?