Hoi, ik ben Saskia

Mijn naam is Saskia, ik ben getrouwd en trotse moeder ven een zoon en dochter. Met veel liefde zorg ik voor mijn gezin. Zorgzaamheid en liefde zijn belangrijke eigenschappen van mij. Daar word ik heel gelukkig van.

Dat is ook mijn passie, liefde en zorgzaamheid! Iemand gelukkig maken door aandacht en betrokkenheid!

Mijn powertypekleur is roze, de kleur van liefde en zorgzaamheid. Wanneer ik kan zorgen en liefde geven sta ik helemaal in mijn kracht. Daarentegen heb ik ook af een toe rust nodig. Dat haal ik uit mijn hobby’s wandelen, yoga en fietsen. En samen zijn met mijn gezin. Ik kan heel blij worden van kleine dingen en daarvan genieten . Zoals een mooie zonnige dag, lekker wandelen in de natuur, mooie bloemen, maar ook gezellig op een terras met vrienden.

Jezelf goed voelen en een mooie uitstraling hebben heeft me altijd geïnspireerd. Vanuit mijn jarenlange ervaring als kapster heb ik al heel veel mensen mooi gemaakt, waardoor ze met een goed gevoel naar huis gingen. Ook als vrijwilliger heb ik me ruim 5 jaar ingezet bij Dress for Succes waar ik veel mensen heb voorzien van advies en kleding zodat ze met een mooie uitstraling op weg konden naar een nieuwe baan.

Naast alle opleidingen wat betreft het uiterlijk ben ik me ook gaan ontwikkelen in het innerlijk. Daarvoor heb ik verschillende opleidingen gedaan waaronder de coachopleiding NLP. En wat was dat een eyeopener voor mij, wat heb ik daar veel van geleerd. Zo mooi om te ervaren wat anders denken en doen je kan helpen. Dat je de oplossing in jezelf zit, en daarvoor alleen de juiste stappen moet gaan zetten.

Natuurlijk heb ik ook wel dagen dat ik me niet oké voel, maar ik merk dat ik mijn gevoel veel vlugger om kan buigen door een ander gedrag.

Wat houdt je tegen om je droom te realiseren, en waardoor wil je een verandering maar blijf je steeds  hetzelfde doen

Vanuit mijn passie en missie wil ik heel veel vrouwen mooi en gelukkig  maken.

 

"Saskia is een warme, oprechte vrouw. Bij haar coaching- en stylingwerkzaamheden stelt zij haar cliënt, de mens, centraal.”
Reacties van klanten
“Saskia neemt de tijd om, met respect voor die mens, te 'spelen' met het aanwezige kledingspectrum.”
Reacties van klanten

Volg me op Instagram

Spring naar toolbar